Narsistin sukulaiset ja ero

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Kanelisokeri
Viestit: 7
Liittynyt: 21 Tammi 2021, 20:18

Narsistin sukulaiset ja ero

Viesti Kirjoittaja Kanelisokeri »

Olisko kellään mitään hyviä vinkkejä tähän? Nyt eroilmoituksen jälkeen narsistin puolen suvusta on käännytty minun puoleeni ja kyselty vaivihkaa eron syitä, toivottu vielä onnellista loppua, ymmärtämystä, rakkautta ja anteeksiantoa. Näillä kyselijöillä on väärä kuva meidän elämästä ja suhteesta sekä ex-miehestäni. Eivät varmasti uskoisi tämän olevan oikeasti ilkeä ja aggressiivinen.
En oikein tiedä, mitä kannattaisi vastata. Tähän mennessä olen lähettänyt ympäripyöreyksiä ja kiertelyjä vastaukseksi. Tuskin kannattaa ainakaan avautua tosiasioista. Ihmiset ovat aidosti ihmeissään, sillä kaikki näytti olevan meillä niin hyvin.
Kiitollinen vinkeistä.
PerheellinenM
Viestit: 99
Liittynyt: 14 Heinä 2019, 20:57

Re: Narsistin sukulaiset ja ero

Viesti Kirjoittaja PerheellinenM »

Ei kannata vastata mitään. Saavat vaan lisää virtaa ja kertovat miehellesi ja siitäkös hän sitten innostuu.
Hiljaa vaan. Sivuta kaikki. EI se niille kuulu. Yhtään. Tälleen minä tekisin.
Vastaa Viestiin