Neuvoja narsistisen appiukon + lapseni + vaimon suhteen

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Vastaa Viestiin
PerheellinenM
Viestit: 99
Liittynyt: 14 Heinä 2019, 20:57

Re: Neuvoja narsistisen appiukon + lapseni + vaimon suhteen

Viesti Kirjoittaja PerheellinenM »

Katsotaan miten tää nyt menee sitten. On kyllä tuki henkilöä olemassa, joka tietää tasan nää narsistit. Mutta pystyykö tai osaako se eduvalvoja niitä sitten pohtia kuten niitä pitäisi pohtia. JOtenkin tuttua tuo määritelmä, että "tekee kiusaa, viivyttelee, jättää asiat puolitiehen ja koittaa hyötyä taloudellisesti". Miten se osukaan niin kohalleen.
Ilmottelen kun on taas jotain uutta. :)

Kiitos tuesta.!
Lotus kirjoitti: 30 Maalis 2021, 22:28 Mielestäni kannattaa puhua lastenedunvalvojalle noista sun huolista ja peloista. Toivottavasti sulla on joku jolle puhua näistä ja vieläpä joku joka ymmärtää. Kaikki ei todellakaan tajuu mikä on narsisti. Sellaiset tajuu joilla on omakohtaista kokemusta asiasta.
Narsististit eroaminen on todella uuvuttavaa ja stressaavaa jos vertaa normaalista ihmisestä eroamiseen. Ei ero koskaan mitään kivaa ole. Mut narsistista vaikeaa kun se ei käyttäydy niinku normaali ihminen. Tekee kiusaa, viivyttelee jättää asiat puolitiehen selvittämättä ja koettaa hyötyä rahallisesti.
PerheellinenM
Viestit: 99
Liittynyt: 14 Heinä 2019, 20:57

Re: Neuvoja narsistisen appiukon + lapseni + vaimon suhteen

Viesti Kirjoittaja PerheellinenM »

Päivitystä taas. Ensi viikolla pesänjakajan alotus miittinki. Exä riitautti tän (minun näkökulmasta katsottuna). Hänen mielestään varmaan minä... Kunnialla on merkitystä erityisesti kun tullaan täysin vieraan menehtyneen ihmisen tontille haalimaan omaisuutta ja sitä kautta pääomaa.....Se on vaan rahaa mikä nyt palaa. Kunnialla on merkitystä. Kaikkeen en alennu, enkä alennu kiristyksen uhriksi. Tätä ositusta he eivät sanale. Jos he ovat voineet tähän asti sanella minulle mitä tapahtuu ja miten...tätä he eivät sanele. Millä ehdoin ja millä numeroin tämä tehdään. Huumori loppu just siihen kun totesin heidän yrittävän kiristää minut luovuttamaan.

Paljon päätöksiä tehneenä tuleviin aikoihin. Surullinen fiilis, mutta välttämättömiä päätöksiä. Kerron niistä sitten joskus kun asiat alkaa selvitä. Viiminen pitkä loppusuoran taistelu alkaa ensi viikon maanantaina. Toivottavasti se kuukausissa mittatuna lyhyt ja päättyy pesänjakajan päätöksen virallistamiseen. Pääasia on, että poikani on onnellinen ja meillä on ollut huikea 2 viikkoa kesälomasta. Jäljellä vielä kaksi.
PerheellinenM
Viestit: 99
Liittynyt: 14 Heinä 2019, 20:57

Re: Neuvoja narsistisen appiukon + lapseni + vaimon suhteen

Viesti Kirjoittaja PerheellinenM »

Päivitystä vähän taas. Syyskuussa pitäs ositus päätös tulla. Kaikkeni oon tehnyt saadakseni oikeudenmukaisuutta kaiken vuosien jatkuneen tilanteen jälkeen. Katsotaan mikä on tulos. Mutta uskon, että exä ei lähde siitä valittamaan enää. Käräjäoikeus tuskin muuttaa asiallisesti tehtyä ositusta.
Toivottavasti hän hyväksyy sen, päästään pankkiin tekemään lainajärjestelyt ja saan alkaa hakemaan avioeron toista vaihetta ja saada tän eron päätökseen. Oma elämä.

Pojan kanssa oli hieno kesäloma. 4 viikkoa arkisin tehtiin kaikkea mitä hän ei äitinsä kanssa tee. Toistaiseksi ihan hyvin menee, pientä eri mielisyyttä on siitä, että pitääkö mun maksaa harrastuskuluista puolet ilman keskustelua. On tuotu vaan lappu pöytään, että maksa. EI se niin mene kun elatusmaksuakin on 400e kuussa tällä hetkellä.
Vastaa Viestiin