Parisuhde narsistin jälkeen

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
rikkimennyt
Viestit: 38
Liittynyt: 24 Huhti 2019, 20:45

Parisuhde narsistin jälkeen

Viesti Kirjoittaja rikkimennyt »

Miten teillä narsistista eronneilla on sujunut parisuhde-elämä narsistin jälkeen? Omassa elämässäni narsistin jälkeen tutustuminen uuteen ihmiseen on pelottanut kamalasti. Olen pelännyt sitä, että onko uusi kumppani mahdollisesti narsistinen myös ja toisaalta sitä, miten aiempaan suhteeseeni ja sen aiheuttamiin traumoihin suhtauduttaisiin. Pelkään vähättelyä yli kaiken. Koin vähättelyä silloinkin jopa terveydenhuollossa, kun olin narsisti exäni kanssa yhdessä. Tosin läheisimmät ihmiset tajusivat, ettei suhde ole hyvä minulle. Olen myös tavannut eroni jälkeen joitakin tyyppejä ja pari heistä on vaikuttanut myös kontrolloivilta ja narsistisilta. Onneksi olen päässyt nopeasti heistä eroon.
Putte
Viestit: 5
Liittynyt: 06 Huhti 2021, 13:22

Re: Parisuhde narsistin jälkeen

Viesti Kirjoittaja Putte »

Empaattisena ihmisenä, olen kohdannut eron jälkeen muita manipuloinnin uhreja. Suhdetta on hankala muodostaa, kun ehdokkaat on niin rikki. Yksikin on 16 v ollut yksin eron jälkeen, kun on niin epävarma kaikesta. Hän ei uskalla edes treffeille. Traumaterapiaan on hankala päästä.

Olen huomannut, ettei erosta toivuta vuodessa. Ero vaatii omaan minään tutustumista.

Minä olen päättänyt voimaantua ja viettää rauhallista elämää. Opettelen pitämään omia rajoja ja kun onnistun omassa elämässä niin se tukee itsetuntoani. Itsemyötätuntoa tarvitaan menneen hyväksymiseen. HYVÄ ITSETUNTO PITÄÄ MANIPULOIVAT LOITOLLA.

Ehkä siten joskus löytyy terveellä itsetunnolla varustettu ja keskusteleva kumppani. En halua uudelle kumppanille kaataa menneisyyttä niskaan.
Vastaa Viestiin