Oma tarinani ja vinkkejä tähän hetkeen

Voit kirjoittaa oman tarinasi.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
perina
Viestit: 1
Liittynyt: 07 Kesä 2021, 13:57

Oma tarinani ja vinkkejä tähän hetkeen

Viesti Kirjoittaja perina »

20 vuoden yhdessäolon ja muutaman lähtemisyrityksen jälkeen, olen vihdoinkin lähtenyt lapsen kanssa yhteisestä kodista. Siitä on nyt muutama viikko aikaa. Jo täysi-ikäinen lapsi jäi taloon eikä nyt suostu olemaan minuun missään yhteydessä. Tämä on niin vaikeaa. lapsi joka on minun mukana, ei missään tapauksessa halua takaisin kotiin. Hän pyytää itkemällä että ei mennä takaisin. Minäkään en missään nimessä halua mennä takaisin. Lähtöä olen tehnyt monta vuotta ja kun vihdoinkin olen niin pitkällä että olen päässyt pois talosta.
Saan tosi paljon puheluita, viestejä, syytöksiä, aneluita, lupailuja. Hänellä on paljon psyykkisiä sekä myös fyysisiä sairauksia, joihin nyt vetoaakin. Kun olen jättänyt sairaan ihmisen. Tätä hän varmaan syytää myös tälle täysi-ikäiselle lapselle joka on hänen kanssaan talossa.
Fyysistä väkivaltaa meillä ei ikinä ole ollut, mutta henkistä kyllä on.
Haluatko kertoa miten tarinat voi tästä jatkua? Kuinka kauan pahin aika voi kestää? Olen niin loppu, ja pelkään että hän saa jotenkin peloteltua ja kiritsettyä/uhkailtua minut loppujen lopuksi takaisin. :(