Narsistien toistuvat sanonnat

Narsistinen vanhempi voi aiheuttaa lapsilleen puutteita itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä sekä haasteita luottaa toisiin ihmisiin.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Tupsa
Viestit: 8
Liittynyt: 09 Heinä 2020, 01:53

Re: Narsistien toistuvat sanonnat

Viesti Kirjoittaja Tupsa »

- Ei tule onnistumaan!
- (jos arvostelen jotain) Mietipäs nyt kaksi kertaa! (kun kysyn mitä pitää miettiä, vastaus on "Mietis nyt vielä kerran" - kun kysyn uudestaan, mitä, niin taas tulee vain "Mietis nyt oikein kahteen kertaan")
zaaa
Viestit: 1
Liittynyt: 18 Elo 2022, 14:08

Re: Narsistien toistuvat sanonnat

Viesti Kirjoittaja zaaa »

"kiittämätön kakara"
"miten sä muka pärjäisit ilman mua"

"oot yhtä ärsyttävä kuin ennenkin" "ei sua jaksa katsoa"
Valkoinenratsu
Viestit: 3
Liittynyt: 21 Helmi 2024, 13:52

Re: Narsistien toistuvat sanonnat

Viesti Kirjoittaja Valkoinenratsu »

-turpa kiinni, mun silmille ei ämmät hypi!
- olisit kiitollinen että on ruokaa pöydässä!
-häpeä ja katso alas äläkä tuijota!
- älä puhu paskaa!
- mee hei hoitoon!
-mikä sua vaivaa? Sulla on tässä nyt joku ongelma!
pallo2345
Viestit: 3
Liittynyt: 22 Maalis 2024, 15:14

Re: Narsistien toistuvat sanonnat

Viesti Kirjoittaja pallo2345 »

Sinun tulee hakeutua hoitoon.
Olet hullu.
Vastaa Viestiin