Mitä mieltä olette?

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Olenvielaelossa
Viestit: 2
Liittynyt: 26 Helmi 2024, 20:52

Mitä mieltä olette?

Viesti Kirjoittaja Olenvielaelossa »

Miesystäväni petti minua muutaman kuukauden ajan noin1,5 v sitten. Silloin sitä ennen laitoin hänelle rajoja enkä suostunut kaikkeen kuten aiemmin. Meillä on etäsuhde ja kaikki perustuu tietenkin luottamukseen. Saimme puhuttua tuon pettämisen, mutta nyt huomasin, että hän oli käynyt tykkäilemässä tämän naisen Facebook-päivityksiä. Olin havainnoinut taas jotain erikoista hänen käytöksessään ja siksi kävin katsomassa. Hän suuttui kun sanoin tästä Kuulemma minä tykkäilen vaikka kenen päivityksistä, ja se on tietenkin niin. Siinä on vaan se ero, etten ole koskaan pettänyt häntä. Suhteessa on tietenkin muutakin epätyydyttävää, mutta miten suhtautuisitte itse?
Tulppaani
Viestit: 2
Liittynyt: 05 Tammi 2021, 12:56

Re: Mitä mieltä olette?

Viesti Kirjoittaja Tulppaani »

Taidat tietää itsekin vastauksen. Huolestuttavinta on tuo suuttuminen. Jos ei asiassa olisi mitään epäilyttävää, niin hän voisi asiallisesti puhua asiasta. Eikä todellakaan ole sama asia tykätä jonkun tutun tai puolitutun postauksista. Yleensäkään että on pettänyt ja on vielä fb-kaveri, ei ole ok.
Olenvielaelossa
Viestit: 2
Liittynyt: 26 Helmi 2024, 20:52

Re: Mitä mieltä olette?

Viesti Kirjoittaja Olenvielaelossa »

Juuri näin. Nyt hän poisti tykkäykset, mutta ei ole tietysti mitään syytä laittaa niin alunperinkään. Oma realiteettitaju vaan hämärtyy.
Vastaa Viestiin