3,5 vuoden on-off

Narsistit parisuhteessa/avioliitossa. Täällä voit keskustella kaikista parisuhteeseen, avioliittoon yms. liittyvistä asioista.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
sydänrikki76
Viestit: 59
Liittynyt: 27 Helmi 2018, 10:56

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja sydänrikki76 »

Kuulostaa ihan kauhealta.. Miten mun on niin vaikea uskoa, että olisi niin hirveä ihminen..
Puhui kuitenkin nyt viimeisellä yrityksellä, että oli käynyt katsomassa sormuksiakin.. kuka puhuu tuollaista, ellei tarkoita sillä mitään?? Aargh, pää hajoaa. Pakko saada muuta ajateltavaa..!
Jasmiini
Viestit: 83
Liittynyt: 16 Touko 2018, 13:41

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja Jasmiini »

Narsisti korjaa seuraavassa suhteessa aina edellisen virheitä. Näin suhteet saattaa kestää hieman kauemmin, mutta perusongelma on se narsismi, se on persoonallisuushäiriö, josta ei parane. Eikä narsisti itse edes halua parantua, koska kokee olevansa hyvä juuri niin, ja ongelmahan on aina muiden ajattelussa.
krassi
Viestit: 350
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja krassi »

Usko vaan sydänrikki, että hän on niin hirveä ihminen. Se auttaa erossa pysymiseen. Olen eronnut kauheasta ihmisestä 20 vuotta sitten. Vieläkin hän yrittää kiusata minua. Se ei tehoa minuun, koska osaan pitää puoleni. Rankkaa kuitenkin on ajoittainen pakollinen puolustautuminen. En ole hänen kanssaan missään tekemisissä paitsi pakkopuolustautumisessa.
sydänrikki76
Viestit: 59
Liittynyt: 27 Helmi 2018, 10:56

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja sydänrikki76 »

Sain mieheltä viestin.. Että edellinen kohtaaminen (jossa hän lapsineen siis uuden naisen kanssa) ei ollut varmasti kummallekaan helppo. Ja että hän ei ole minulle vihainen eikä toivo minulle mitään pahaa, vaikka olen lähettänyt hänelle ikäviä viestejä ja haukkunut. Ja että haluaisi jatkaa elämäänsä. Että minä saan olla hänestä kuulemma mitä mieltä haluan. Ja lopuksi vielä toivotti hyvää jatkoa ja että toivottavasti kumpikin osaamme ottaa opiksi menneistä.
Jumalauta!!!! Nyt mulla tuli sitten olo, että mä olen sekopää ja hirveä ihminen, kun olen raivoissani antanut hänen kuulla kunniansa..
En vastannut mitään. En pysty, enkä jaksa.
Jasmiini
Viestit: 83
Liittynyt: 16 Touko 2018, 13:41

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja Jasmiini »

Sinun kannattaa nyt keskittyä omaan hyvinvointiin. Teet asioita joista tulee hyvä mieli edes hetkeksi. Sinä olet kuitenkin se kenen kanssa vietät loppuelämän, ja siitä on nyt pidettävä huolta. Älä vastaa enää mitään, se ei johda mihinkään järkevään, vastasit mitä tahansa se kääntyy sinua vastaan.
krassi
Viestit: 350
Liittynyt: 23 Syys 2013, 10:29

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja krassi »

Samaa mieltä Jasmiinin kanssa.
sydänrikki76
Viestit: 59
Liittynyt: 27 Helmi 2018, 10:56

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja sydänrikki76 »

Joo, siihen pitää nyt keskittyä. Ja muutenkin miettiä muita asioita, ettei vihan tunteet lähde ihan hanskasta.
Jarvitan
Viestit: 1
Liittynyt: 16 Loka 2019, 17:24

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja Jarvitan »

Moikka, mä luin sun jutun ja niin samalla kaavalla edetään kun mitä mä oon 1.5v käyny läpi meillä siis exäni kanssa yhteensä 5 lasta hänellä 3 mulla 2 ja lapset ollut alusta asti mukana hänen leikeissään. "lopullisesta" erosta nyt siis alle 2kk ja uusi nainen jo kuvioissa ja ilmeisesti esitelty jo lapsillekkin.... Ymmärrän nin tuon tunteiden sekamelskan ja kaiken ton kun aina luvataan kymmenen hyvää ja 11 kaunista.... Ja siis mua on kielletty pitämästä yhteyttä ja jatkettava elämässä eteenpäin ja niin kuin ihanan narskun sanoin "keskity omaan elämääsi ja lapsiisi ja siihen hänestä ylipääsemiseen"
Hannam
Viestit: 1
Liittynyt: 24 Helmi 2021, 06:43

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja Hannam »

Moi!

Täällä on tilanne aivan samanlainen kuin Sydänrikki 76 ja Jarvitan. Tosin meillä 10 vuotta yhteistä taivalta ja 2 yhteistä lasta. Kiinnostaisi kuulla millä mallilla teidän elämät on nyt ja kuinka tilanteet narskun kanssa etenivät? Vieläkö yrittivät päästä takaisin teidän elämiin? :roll:
Laventeli
Viestit: 38
Liittynyt: 10 Loka 2020, 10:20

Re: 3,5 vuoden on-off

Viesti Kirjoittaja Laventeli »

Olen uusi täällä, mutta mun mieltä nyt askarruttaa tuo sykli. Kun exän kanssa välit on nykyään sitä, että yleensä päivän ajan leikkii yhteistyökykyistä ja on mulle ystävällinen ja kommunikoi kuten normaalit ihmiset kunnes taas katoaa tavoittamattomiin. Just viimeksi testasin niin seuraavana päivänä heti tylyttää, että on tässä parempaakin tekemistä kun sun kanssa jutella jne :D Toki suhdekin oli just tuota seilaamista ja hänen tärkeimmät työkalunsa on hiljaisuus, etäisyys, kylmyys. Mutta onko tämä sykli heillä ihan alitajuista ja voiko siihen mitenkään vaikuttaa? Kun hän ei enää keskustele, hauku eikä riitele vaan katoaa ja se kaikki kommunikaatio on sitten poikki. Ja hän sitten päättää koska taas jatkuu...No. Nyt tullu mitta täyteen ja ilmoitin, että ihan sama vaan jättää kaikki asiat hoitamatta ja tätä nyt tarkoitan enkä vaan uhkaile. Ei ole lapsia, mutta just velka, tavara jne asioita, joiden kanssa lupailee vaikka ja mitä kunnes mitään lupauksia ei tietenkään pidä. Ei niinku mitään. Jotenkin aiemmin ne estot on ollu mulle vaikea pala, mutta nyt huomaan miettiväni niitä ihan tosissaan. Että saan tämän ihmisen ihan kokonaan pois kuvioista. Olen jo haudannut kaikki kuvitelmat hänen hyvyydestä ja lähinnä naurattaa omat kuvitelmat, että juujuu, on hän ihan hieno tyyppi sisimmältään :D
Vastaa Viestiin