Narsistin sairaudet

Valvojat: Karju, NinniAnniina

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
Illuusioelämää
Viestit: 47
Liittynyt: 18 Heinä 2021, 17:57

Narsistin sairaudet

Viesti Kirjoittaja Illuusioelämää »

Hei.

Onko kenelläkään kokemusta siitä, että esittääkö narsistinen henkilö sairaampaa kuin onkaan tai uskotteleeko kanssaihmisilleen olevansa jopa parantumattomasti sairas?
elo20
Viestit: 1
Liittynyt: 25 Elo 2020, 13:19

Re: Narsistin sairaudet

Viesti Kirjoittaja elo20 »

Hei
Oma kokemukseni oli, että esitti todella sairaampaa kuin todellisuudessa oli. Kyse oli masennuksesta ja sain käsityksen täysin elämänhalun menettämisestä. Minun seurassani kahvilla- hyvä, kun pystyi pysymään paikallaan. Ahdisti niin joka asia. Kahvila näkemisen jälkeen ei mennyt kuin päivä- kaksi kun facebook oli täynnä kuvia itä-Suomen reissusta kaverin kanssa, sukulaisten mökillä olemisesta ja vielä ulkomaanmatka. Aktiivisuusrannekkeesta kuvia, jossa kävely/askelmäärät olivat kaikkien ihasteltavissa joten elinvoimaisuutta näytti olevan. Minuun ei ehdi pitää yhteyttä, kun on niin masentunut ja ei halua olla ihmisten kanssa tekemisissä jne...(täyttä valetta siis kaikki).
Eikä tämä ole lainkaan ensimmäinen kerta. Flunssa=korona, vaikka Suomessa oli koronaan sairastuneiden määrä vasta muutama silloin.
Yskä = keuhkokuume.
Virtsavaivat=syöpä jne...
Jadessa
Viestit: 9
Liittynyt: 15 Loka 2021, 14:12

Re: Narsistin sairaudet

Viesti Kirjoittaja Jadessa »

Juu, kuulostaa tutulta. Toki jollakin nyt voi olla heikompi vastustuskyky kuin toisella mutta pienestä aivastuksestakin viikko kotona. Ja siis aikaa ennen koronaa. Ei voi tulla kylään kun pöpöt tarttuu mutta itse voi kuumimpaan loma-aikaan heinäkuussa nuohota Helsingin keskustan. Ei siellä kipeäksi tule kun ei mene kenenkään nuhaisen lähelle. Huokaus :(
Rakastunut
Viestit: 25
Liittynyt: 07 Helmi 2022, 15:45
Paikkakunta: Kuopio

Re: Narsistin sairaudet

Viesti Kirjoittaja Rakastunut »

Illuusioelämää kirjoitti: 28 Loka 2021, 15:24 Hei.

Onko kenelläkään kokemusta siitä, että esittääkö narsistinen henkilö sairaampaa kuin onkaan tai uskotteleeko kanssaihmisilleen olevansa jopa parantumattomasti sairas?
Masennuksen esittäminen on ainakin narsisteilla todella yleistä. Sinänsä huvittavaa et tutkimusten mukaan narsismi suojaa masennuskelta.

Tutkimusten mukaan erityisesti suurellinen narsismi, eli erinomaisuudestaan asemastaan ja vaikutusvallastaan vakuuttuneen ihmisen persoonallisuuden piirteet, näyttävät suojaavan kantajaansa masennukselta ja jopa stressiltä.
Vastaa Viestiin