Narsulta terveiset

Narsistinen vanhempi voi aiheuttaa lapsilleen puutteita itsetunnossa, itseluottamuksessa ja selviytymisestä elämässä aikuisiässä sekä haasteita luottaa toisiin ihmisiin.

Valvojat: Karju, Notavictim

Alueen säännöt
Keskustelufoorumin ylläpitäjä (NUT ry.) ei ole vastuussa foorumin sisällöstä, vaan jokainen kirjoittaja vastaa oman viestinsä sisällöstä.

Asiaton tai loukkaava kirjoittelu keskustelupalstalla tai yksityisviestein ei ole sallittua. Mikäli joudut loukkaavan kirjoittelun kohteeksi tai huomaat sellaista, tee siitä ilmoitus valvojille.
Asiattomasta tai toisia loukkaavasta viestityksestä seuraa varoitus. Mikäli varoituksen jälkeen häiriköinti jatkuu, käyttäjä poistetaan keskustelufoorumista. Ylläpidolla on oikeus sulkea törkeästi käyttäytyvän kirjoittajan käyttäjätunnukset ilman varoitusta. Toisten kirjoittajien ala-arvoinen nimittely ja haukkuminen johtaa välittömästi käyttäjätunnuksen poistoon.

Yritysten, yhteisöjen sekä henkilöiden nimien mainitseminen kirjoituksissa on kiellettyä. Keskustelu käydään yleisellä tasolla, voidaan puhua ”esimiehestä, alaisesta tms” nimiä mainitsematta. Henkilöt ja organisaatiot eivät saa olla tunnistettavissa kirjoituksesta. Säännön rikkomisesta seuraa kirjoituksen poisto sekä varoitus.

Tekstin suora kopioiminen muista julkaisuista on kiellettyä. Viestit, joihin on kopioitu koko artikkeli tai pitkä lainaus, poistetaan.Linkit ja sitaatit ovat sallittuja. Toisilta sivustoilta löydettyjä tekstejä saa siteerata omassa tekstissä kohtuullisesti, kunhan mainitsee lähteen. Muistathan,että sanoituksia, runoja ym. suojaa tekijänoikeus, laista tarkemmin http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1961/19610404.
Keskustelujen linkittäminen toisille foorumeille ei ole suotavaa foorumin luonteen vuoksi.
Foorumin tekstejä ei saa kopioida tai käyttää opinnäytetyön, artikkelin tai muun julkaisun materiaalina ilman lupaa. Aineiston keruuta varten, ota yhteys ylläpitoon, sillä jokaiselta kirjoittajalta pitää saada suostumus erikseen.
NonnaKoo
Viestit: 2
Liittynyt: 18 Huhti 2022, 09:09

Re: Narsulta terveiset

Viesti Kirjoittaja NonnaKoo »

Oi miten on tutun kuuloista. Kerran myös kirjoitin sähköpostiviestin koska ajattelin että sillä tavalla hän kuuntelee minua eikä voi keskeyttää, huutaa ja kertoa minulle millainen olen. Että jos esim sanon, että mulla on tunne että mun pitää kantaa vastuu kaikista asioista, nöyristelen, pyytelen anteeksi asioita joita mun ei edes pitäisi jos arvostaisin itseäni, niin hän sanoo; ei pidä paikkaansa, et sinä ole sellainen, sinähän aina ylläpidät ja vatvot asioita kun me muut (vetää kaikki puolelleen ja puhuu kaikkine suulla) emme jaksa.

No, lopputulos: Näin että olit lähettänyt sähköpostia. Minä en sellaisia lue. Poistin sen suoraan.Minä voin olla vaikka 16 vuotta puhumatta ihmisille joille loukkaannun. Vaikka sulle.

Ja tähän kaikkeen kirsikkana kakun päällä; minä aina ajattelen muita. Sinä et, vaikka niin luulet, mutta sinä et ole sellainen että laittaisit itsesi viimeiseksi. Minä sen sijaan olen.

:?
Lydie
Viestit: 111
Liittynyt: 03 Kesä 2018, 18:23

Re: Narsulta terveiset

Viesti Kirjoittaja Lydie »

Mulla on ollut ihan sama juttu. Oon soittanut, mutta hän ei ole vastannut koska "en vastaa ihmisille jotka vihaavat minua noin paljon" :x
Samasta puusta tämä porukka on todellakin veistelty. On käynyt myös mielessä, että olisi niin kiva päästä sanomaan jotain tyyliin "mulla on kyllä ollut oikein kiva lapsuus, en vain pidä sun persoonasta". Hän kun näyttää maalailevan minun lapsuudestani jotenkin hirveän traumaattisen, ja sitten uhriutuu tästä itse! Elikkä saa sympatiat puolelleen sekä siitä, että hänhän on parhaansa yrittänyt, kuin myös siitä, että tuo tytär on noin huolta herättävä ja anteeksiantamaton. Saa kyllä käydä aikamoisen lingon näitten kanssa läpi ennen kun jakeluun menee, että kaikki on aivan toivotonta.
Vastaa Viestiin